Είπαν για εμάς

Άριστη
Με βάση 30 κριτικές
melegkoglou dora
melegkoglou dora
04/03/2024
Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη από το Σοφάκι ! Είναι πλήρως καταρτισμένη σε αυτό που κάνει ! Κοιτάζει τον άνθρωπο γενικά και προσαρμόζεται με υπομονή και πολύ αγάπη στου κάθε ατόμου τις ιδιαίτερες προτιμήσεις. Έχει πολλές διατροφικές συνταγές να προτείνει οι οποίες είναι πεντανόστιμες και σε βάζει σε μονοπάτια που δεν σου πήγαινε καν το μυαλό ότι μπορεί να υπάρχουν. Σε ευχαριστώ για την υπομονή και τη φροντίδα σου σε αυτό το ταξίδι ❤️❤️❤️❤️❤️
eleni miari
eleni miari
01/03/2024
Εξαιρετική! Μας βοήθησε με την εισαγωγή μη αλεσμενων στη μικρή μας και παράλληλα μας έδωσε ποικιλία τροφίμων ξεφεύγοντας απ το κλασικό "κρέας με λαχανικά ". Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!
Margarita Kalogeropoulou
Margarita Kalogeropoulou
19/02/2024
Εξαιρετική επαγγελματίας και άνθρωπος! Με βοήθησε πολύ στην περίοδο την εγκυμοσύνης με συχνά ραντεβού ανά 2 εβδομάδες κ συμβουλές γύρω από την πάθηση που αντιμετώπιζα. Την προτείνω ανεπιφύλακτα! 🤩
fotis sigouros
fotis sigouros
16/02/2024
Γενικά έχω δοκιμάσει πολλά και πολλούς.. 1η φορά τα βρήκα με διαιτολόγο, έμαθα νέες τροφές, νέες παρασκευές για φαγητα.. Ο τρόπος και η μέθοδος της έφεραν αποτέλεσμα.. Άλλαξε μέχρι κ ο τρόπος σκέψης κατανάλωσης φαγητου.. ♥️♥️😉
Katerina Marina Pilala
Katerina Marina Pilala
06/02/2024
Η Σοφία πέραν από εξαιρετική και πλήρως καταρτισμένη επαγγελματίας είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος. Τα διατροφικά προγράμματα που δημιουργήσαμε ήταν πρωτότυπα και δημιουργικά, πάντα με ενσυναίσθηση και σεβασμό στις ανάγκες και τις προτιμήσεις μου. Φυσικό επακόλουθο η επίτευξη όλων των στόχων μας, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Πιο σημαντικό απ' όλα, όμως, ήταν η ανάπτυξη και εκπαίδευση σε μια διατροφική κουλτούρα με γνώμονα τη θρέψη. Η έναρξη συνεδριών με τη Σοφία ήταν από τα καλύτερα δώρα που έχω κάνει στον εαυτό μου στα πλαίσια της αυτοφροντίδας και για αυτό την ευχαριστώ πολυ!
Βάλια Δαγκωνάκη
Βάλια Δαγκωνάκη
28/10/2023
Μας βοήθησε, μας ξε- άγχωσε, μας έσπρωξε να κάνουμε το βήμα μπροστά για την μετάβαση σε κομμάτια, με ενθάρρυνση και σεβασμό! Ευχαριστούμε πολύ Σοφία!!
Coralia Ksepapadea
Coralia Ksepapadea
04/10/2023
Η Σοφία δεν είναι απλώς μια επαγγελματίας που θα σε βοηθήσει και συμβουλεύσει στη διαδικασία απώλειας κιλών (κάτι που ούτως ή άλλος κάνει παρά πολύ καλά και με βάση τις ανάγκες σου) αλλά και ένας πολύ γλυκός, ζεστός και αυθεντικός άνθρωπος για να συμπορευτείς σε αυτό το «ταξίδι».
Evita Zerva
Evita Zerva
15/09/2023
Η επίσκεψή μου στη Σοφία ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο γραφείο της, αισθάνθηκα άνετα. Ο χώρος ήταν μοντέρνος και φιλόξενος, και αυτό συνέβαλε σημαντικά στη θετική μου εντύπωση. Μια από τις πρώτες εντυπώσεις που μου άφησε, ήταν η εξειδίκευσή της. Ήταν προφανές ότι γνωρίζει εξαιρετικά καλά τον τομέα της διαιτολογίας και της διοτροφολογίας.Με ρώτησε για τις διατροφικές μου συνήθειες, τις προτιμήσεις μου και τυχόν προβλήματα υγείας που είχα. Αυτό τη βοήθησε να διαμορφώσει ένα εξατομικευμένο σχέδιο διατροφής για εμένα. Μια από τις προτεραιότητες της Σοφίας είναι η "εκπαίδευση" μας. Μου εξήγησε λεπτομερώς το σχέδιο διατροφής που μου συνέστησε. Έχει πολλές ιδέες σε συνταγές και προγράμματα οπότε το ενδιαφέρον δεν χάνεται! Το σημαντικότερο είναι ότι είδα τα αποτελέσματα που ήθελα. Με την υποστήριξή της, κατάφερα να επιτύχω τους στόχους μου σχετικά με τον έλεγχο του βάρους και τη βελτίωση της υγείας μου. Η Σοφία είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία και γνώση. Η προσέγγισή της είναι εξατομικευμένη και φροντίζει να εξηγήσει τα πάντα. Είμαι χαρούμενη που τη γνώρισα και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον χρειάζεται επαγγελματική συμβουλή για τη διατροφή του. Keep up the good work, όμορφε άνθρωπε. ❤
Danae Tazoglidou
Danae Tazoglidou
28/08/2023
Η Σοφία είναι εξαιρετική διατροφολόγος και είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη συνεργασία που είχαμε τους τελευταίους μήνες. Οι συμβουλές της, η στήριξη και η ενθάρρυνσή της με βοήθησαν στην προσπάθεια για ισορροπημένη διατροφή και απώλεια βάρους. Δοκιμάσαμε διαφορετικές τεχνικές και βρήκαμε μαζί αυτό που ταιριάζει στο σώμα και τον τρόπο ζωής και διατροφής μου. Όντας χορτοφάγος, ήταν πολύ σημαντικό για μένα να εμπλουτίσω τη διατροφή μου με συνταγές και τροφές με τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία μέσα από ένα ισορροπημένο πρόγραμμα, κάτι που μου έμαθε η Σοφία να επιτυγχάνω. Οι συνεδρίες μας ήταν πάντα κάτι ευχάριστο και με φιλική διάθεση συζητούσαμε τη συνέχεια της πορείας μας. Με χαρά επίσης σύστησα τη Σοφία στην αδερφή μου για σεμινάριο βρεφικής διατροφής και έμεινε εξίσου ευχαριστημένη. Σοφία, σε ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι καλή και δημιουργική συνέχεια.
erta anna-maria tyto
erta anna-maria tyto
22/06/2023
Παρακολούθησα το σεμινάριο μετάβασης από αλεσμένα σε κομμάτια.Μπορω να πω ότι χωρίς την βοήθεια και τις συμβουλές της Σοφίας ακόμα θα φοβόμουν να δώσω κομμάτια στην κόρη μου.Με βοήθησε πολύ να ξεπεράσω τους φόβους μου και να δώσω την ευκαιρία στην μικρή μου να φάει έτσι όπως τελικά ήταν έτοιμη να φάει.