ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ – DIET COACHING

Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Διατροφής  με γνώμονα την μεσογειακή διατροφή και στόχο την διατροφική Εκπαίδευση

Το διατροφικό πλάνο που θα σχεδιαστεί για εσένα θα είναι:

Μοναδικό, καθότι δεν έχουμε όλοι το ίδιο βάρος, ύψος, ηλικία, σύσταση σώματος και γενικότερα τις ίδιες ανάγκες, ιδιαιτερότητες, προτιμήσεις  κτλ.

Εύκολο, βάσει του δικού σου διαθέσιμου χρόνου για τη τήρηση των γευμάτων, είτε αυτό αφορά τη προετοιμασία-παρασκευή είτε τον χρόνο κατανάλωσής τους.

Με Ποικιλία, καθώς θα υπάρχουν διαφορετικές προτάσεις γευμάτων κάθε φορά, κατόπιν συζήτησης, προκειμένου να ακολουθείς το κάθε πρόγραμμα με ευχαρίστηση.

Στις Γεύσεις σου, καθότι θα προτείνονται «οικεία» τρόφιμα, αλλά και νέα, τα οποία θα προστίθενται ως εναλλακτικές προτάσεις, κατόπιν συζήτησης.

Αξίζει να αναφέρω τις εξής χρήσιμες πληροφορίες που χαρακτηρίζουν τα προγράμματα διατροφής που σχεδιάζονται στο Nourish Yourself:

Λαμβάνεται υπόψιν η διατροφή των υπόλοιπων μελών του σπιτιού (όπου αυτό είναι εφικτό) ώστε να μαγειρεύεται ένα οικογενειακό φαγητό. Αυτό γίνεται προκειμένου  να αποφύγουμε το να τρώει ο διαιτώμενος κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους.

Η λίστα τροφίμων σχεδιάζεται έπειτα από συνεννόηση, ενώ οι προμήθειες που υπάρχουν σε πλεόνασμα, μπορούν να αξιοποιηθούν και στο επόμενο διατροφικό πλάνο.

Οι προτεινόμενες συνταγές που «συνοδεύουν» κάθε πρόγραμμα διατροφής, συμβάλλουν θετικά στο να αποκτήσεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη διατροφή που θα ακολουθήσεις. Φυσικά, δεν είναι λίγες οι φορές που με αυτό το τρόπο δοκιμάστηκαν επιλογές τροφίμων για τις οποίες υπήρχε μια σχετική άρνηση στην αρχή, η οποία στη συνέχεια παρακάμφθηκε.

Κλείσε την συνεδρία σου εδώ